AT REJSE ALENE SOM KVINDE

«TANGO FOR ÉN» – rejseberetninger

“Tango for én” (2017) er en samling rejseberetninger om diverse episoder, som en enlig kvinde kan komme ud for på sine rejser. Beretningerne spænder over et stort tidsrum, men holdes sammen af den enligt rejsende kvinde set som en fremmed fugl i landskabet. Tango er et tema, der går igen i bogen.

Rejseberetningerne foregår i Frankrig, Spanien, England, Finland, Argentina, Mexico, Bolivia, Den Dominikanske Republik, Haiti, Indien og Hong Kong.

Uddrag fra DBC’s lektørudtalelse af TANGO FOR ÉN:
Bogen er velskrevet og interessant, der er mange gode observationer af mennesker og steder, og man mærker forfatterens fascination af de fremmede kulturer. De fiktive elementer kan ikke udpeges, og bogen virker som en autentisk samling rejseindtryk. Det gennemgående tema – kvinden, der vælger at rejse alene – fremhæves på bogens bagside, men det virker nu ikke som om det har været behæftet med særlige vanskeligheder.”

Aurora Boreal: Nogle af teksterne i kapitlet “Bord til én” er publiceret på spansk i tidsskriftet Aurora Boreal, red. af Guillermo Camacho: http://www.auroraboreal.net/…/2504-cinco-de-los-ocho-textos…

http://bognorden.blogspot.dk/2017/04/tango-for-en.html

Kan købes via www.apuleius.dk eller saxo.dk

Tango for en