Mor ordner tænder, far er på rejse

Selvbiografisk roman

Romanen tager udgangspunkt i mine forældres dramatiske skilsmisse og hvordan den har påvirket mig og mine livsvalg. Jeg har valgt at inddrage centrale episoder af mit liv, som også kan være enten blot underholdende for læseren eller som giver et billede af en tid, eksempelvis 68-oprøret og 70’erne. Jeg har valgt romanformen, da den giver en større frihed og gør det lettere at krydre beretningen med fiktive elementer. Det meste af historien baserer sig dog på virkeligheden, som jeg har oplevet den. Jeg har valgt at give nulevende personer fiktive navne, mens de afdøde får lov til at beholde deres rigtige navne.

Anmeldelser:

Uddrag fra DBC’s lektørudtalelse:

«Den lille velskrevne erindringsroman viser omkostningerne ved at udleve sine egne livsdrømme, både for forældrene og datteren. For Vivecas vedkommende er tiden og den danske kultur med hende, men balancen mellem familie og karriere er stadig svær at finde og kræver styrke og mod. Herudover bidrager den til øget forståelse med sit indvandrerblik på Danmark.»

http://bogsyn.dk/index.php/litteratur/1795-mor-ordner-taender-far-er-pa-rjese.html

https://bøger.org/mor-ordner-taender-far-er-paa-rejse-af-viveca-tallgren-let-og-humoristisk-roman/

Bogen udkom i maj 2020 på forlaget Attika.

Bogen koster 180 kr og kan købes via Attikas hjemmeside: www.attika.dk eller via forfatteren: vivecatallgren[at]gmail.com

Mor ordner tænder, far er på rejse. Selvbiografisk roman